Fire gull i KM-lang, Oppsal nest største klubb

Hele 43 startende gjorde at Oppsal var nest største klubb i KM langdistanse på Lahaugmoen – bare Nydalen kunne stille med flere deltagere (47). Og det ble et flott mesterskap for klubben: hele fire KM-gull, samt en bestetid i åpen løype.

Ask Olaussen (H17-18) og Ingeborg Roll Mosland (D15-16) sørget begge for sitt andre KM-gull på fem dager: tirsdag vant de hver sin klasse i KM terrengløp, og lørdag fulgte de opp med seier i KM lang. I tillegg ble Dagrun Brox Rayamahji kretsmester i D35, Per-Ivar Nikolaisen vant H40 og Audun Hvenekilde var raskest i B-Åpen.

Det ble også KM-medaljer til Tina Kalleson (sølv, D17-18), Petter Næss (sølv, H70), Bent Erik Skaug (bronse, H50), Sondre Olaussen (bronse, H15-16), Ane Hustvedt (bronse, D15-16), Tuva Berger Gjelstad (bronse, D13-14) og Elin Kalleson (bronse, D45). I klasser uten KM-status var Sivert Landrø Grindedal nest raskest i H11-12, Ram Rayamajhi det samme i B-åpen, mens Vinjar Tveito og Sturla Rognskog Mella hadde tredje beste tid i hhv C-Åpen under og over 16.

Her er resultatene.

Her er også noen bilder fra dagen. Noen vil kanskje kjenne dem igjen fra instagramstoryen til oppsalorientering, og hvis du ikke følger den kontoen bør du gjøre det nå!

En del av medaljevinnerne. Øverst: Ask med gull i H17-18, deretter gull og bronse til Ingeborg og Ane i D15-16, bronse til Tuva i D13-14, bronse til Sondre i H15-16.
Arne sørger for væskebalanse
Ensprett-nivået blir høyere og høyere
Medaljevinnere foreviges
Viktig å tøye ut
Sondre og Morten med debrief
DAgrun går gjennom løypa med råtassene
Pressemelding fra H40 Elite: “Jeg er veldig fornøyd med løpet. Den fysiske formen kunne nok vært et par hakk bedre. Jeg så det var en løpssterk svenske i feltet, så jeg valgte den gode gamle strategien med å gå rett i alle postene og vente tålmodig til svensken bommet ti minutter, og det gjorde han”.