KlubbenKonkurranse

KM terrengløp: flotte prestasjoner også uten kart

Tirsdag stilte en god gruppe Oppsal-løpere opp i KM terrengløp, og beit godt fra seg i konkurranse med friidrettsutøvere og langrennsløpere. Ungdoms- og juniorgruppa brukte løpet som fellestrening, og det var bra å få en skikkelig hardøkt! Det var litt ymse om løperne representerte Oppsal IF eller Rustad IL, men både Ask Olaussen (menn 16-17) og Ingeborg Roll Mosland (kvinner 16-17) ble kretsmestere, og det ble medaljer også til Sigurd Rødnes (sølv, menn 16-17), Jakob A. Gjedebo (bronse, menn 16-17) og Audun Hvenekilde (sølv, menn 50-54). Det er veldig gøy at orienteringsløpere også stiller opp i friidrettskonkurranser når anledningen byr seg – kanskje noen også ble inspirert til å prøve seg i NM i Frognerparken senere i høst?

Resultater på Rustad ILs hjemmeside

Snorre var på plass med kamera, her er et utvalg bilder:

Denne bildekrusellen krever javaskript.