Ivar-O-løpet: fem klasseseiere til Oppsal i rask sprint

29 Oppsal-løpere stilte til start i Ivar-O-løpet på Rykkin. Og det var mange som viste fram raske føtter, fasit ble i alt fem klasseseiere.

Tyrving arrangerte på Rykkin, og sprinten hadde nok noe preg av høy fart og relativt lite tekniske utfordringer. Men farta skal uansett avpasses det tekniske, og fem Oppsal-løpere gjorde det til bestetid i sine klasser: Sigve Vågsnes (H40, her ble det dobbeltseier med Espen Aubert på andreplass), Sivert Landrø Grindedal (H11-12), Tina Kalleson (D19-20), Ingeborg Roll Mosland (D15-16, delt seier) og Vigdis Hobøl (Åpen AK).

Løpet var også Trimtex Cup for ungdomsklassene, og selv om det ble seier til Ingeborg hjalp det ikke så veldig i sammendraget, ettersom hun delte seieren med sammenlagtleder Eira Skaarer Wicklund. I D13-14 ble det sjette- og sjuendeplass til Tuva Berger Gjelstad og Synne Nordby Hvenekilde, mens Henning Reichenbach var best av Oppsals løpere i H15-16 med niendeplass.

I H17-18 ble det en fin tredjeplass til Ask Olaussen.

Resultater, strekktider og livelox.

Mange viste god løpsform, det lover godt for KM langdistanse og stafett kommende helg! Og husk nå endelig interpåmelding til KM-stafetten på Ås innen søndag kveld!!