KlubbenRåtassene

Råtassene er klare for høsten – se tider for treninger, løp og leir

Til uka er skoleferien over, og da starter også treningene for klubbens løpere under 12!

Råtass-sjef Dagrun skriver:

“Hei –

Håper alle har hatt en fin sommerferie! Neste uke er det skolestart, og da starter vi også opp igjen med råtasstreninger. Treningene er som alltid på tirsdager kl 18:00, se vedlagt plan for detaljer. Vi gleder oss til å se alle igjen!

Vi vil fortsette å bruke Spond for påmelding til trening. Dette gjør det enklere for oss trenere å forberede treningen og skrive ut riktig antall kart. Vi kommer også til å bruke Spond til å sende ut invitasjon til noen utvalgte orienteringsløp i løpet av høsten, samt til annen løpende info gjennom sesongen. Anbefaler også alle å følge Oppsal Orientering på Facebook (https://www.facebook.com/groups/103083213060841) for løpende info om klubben generelt.

Merk at det på treningsplanen er tre arrangementer som ikke er vanlige treninger:

– 31. august blir det klubbmesterskap for hele klubben fra Bjartbakken. Da deltar vi her, istedenfor å ha vanlig Råtass-trening. Løypene vil være på samme nivå som barna løper på trening, og foreldre kan selvfølgelig følge rundt løypa. Foreldre er også velkommen til å prøve seg på en løype selv.

– 18. – 19. september arrangerer Nordre Follo orienteringsklubb O-troll-leir på Siggerud. Leiren er for barn fra klubbene Oppsal, Bækkelaget, Lillomarka, Ås, Måren og Nordre Follo. Det er litt usikkerhet rundt om det blir dagsamling kun én dag, eller leir med overnatting. Vi har heller ikke fått bekreftet aldersgruppe, men normalt har denne leiren vært for barn 10 – 12 år. Mer info sendes ut så snart vi mottar dette, men anbefaler at alle 10 – 12-åringer reserverer helgen.

– 16. oktober arrangeres Blodslitet i Fredrikstad-området. Løpet har lang tradisjon, og markerer for de fleste slutten på orienteringssesongen. Råtassene har tradisjonelt deltatt i løpet først, og deretter dratt på bowling og pizza sammen. Korona-situasjonen medfører litt usikkerhet rundt arrangementet, mer info kommer så snart vi vet.

Vi vil gjerne fortelle resten av klubben om hva Råtassene holder på med, og det vil derfor være aktuelt at det legges ut bilder og korte artikler fra enkelte treninger, arrangementer, orienteringsløp etc på Oppsal sin Facebookside og/eller hjemmeside (https://oppsal.com/). Gi beskjed til trenerne dersom dere vil reservere dere fra at det publiseres bilde og/eller navn av barnet.

Påmelding til høstens første trening kommer i Spond i løpet av helgen. Sees på trening!

Mvh Råtasstrenerne v/Dagrun

Treningsplan Råtass høsten 2021