Sommeroppdatering: fin firedagers på Geilo, SI-pinne endelig i bruk

En god håndfull Oppsal-løpere deltok denne weekenden i Geilo 4-dagers. Det er bergensklubben Gular som har dratt i gang disse konkurransene på Geilo, og denne typen hyttedestinasjonsorientering er kanskje noe vi får se mer til i ferietider framover. Uansett var oppslutningen stor, med løpere fra omtrent hele landet. Det var ulike terreng de fire dagene, flatere myrområder, fjellsprint, skråli, utfor fra toppen av alpinbakken mm.

Oppsal-løperne bet godt fra seg:

På dag 1 ble det tredjeplass til Dagrun Brox Rayamahji i AK Åpen, mens Kjell Winther og Petter Næss ble hhv nummer 4 og 6 i H70, som hadde 40 startende.

På dag 2 byttet Kjell og Petter plassering. Det ble en ny tredjeplass på Dagrun, og Tuva Berger Gjelstad tok en tredjeplass i D13-14.

På dag 3 ble det en ny fjerdeplass på Petter, mens Tuva ble nummer fem.

På fjerde og siste dag ble Petter nummer fem, mens Julia Brox Rayamahji (hovedbildet, foto: arrangør) ble nummer sju i D11-12.

Vidar G skriver: “Arrangementet var kompakt og med fine løyper i 4 forskjellige terreng i gang/sykkelavstand. Kan absolutt anbefales!”. Her er løpskartene i H50 fra de fire dagene:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Alle resultater

I helt annet terreng, i Bohuslän, fikk Jakob og Arild børstet støv av SI-pinnene etter halvannet års dvale: “Vi fikk lov til å delta i Hemdagars, som Uddevalla OK har arrangert fem torsdager i sommer ettersom O-ringen/femdagars ble avlyst. Vi håpte jo på ei løype på det fantastiske Herrestadfjellet, men sist torsdag valgte arrangørene et nærterreng mye nærmere Uddevalla sentrum. Kanskje noe av det mest kronglete krattet i hele Vestergötland. Den hyggelige løypeleggeren Viktor innrømmet uoppfordret for oss norske tilreisende at dette inte var representativt för uddevallaterrängen, og det hadde han veldig rett i. Men løypene var bra og litt vanskelige, og med styrtregn som ikke akkurat gjorde det enklere for brillebrukere ble det en del bom, men til alt hell for oss tok regnværet også knekken på nettbrettet som styrte tidtagningen!”