Sommeroppdatering: seier i Moskusspretten, 4.plass i Myggklasken

Det er stadig Oppsal-løpere i aksjon rundt i landet. Denne helgen har det spesielt vært fjellorientering. Søndag deltok familien Mosland i Moskusspretten på Hjerkinn, et løp som har blitt arrangert av Wing OK i noen år. En forutsetning for arrangement er at det ikke er villrein eller moskus i løpsterrenget, så man må være forberedt på bomtur!

Anette rapporterer: “Ingen villrein eller moskus i terrenget i dag, så da fikk vi løpe. Her fikk elite, mosjonister og nybegynnere løpe på helt nytt kart. Kurvebildet var litt vrient å komme inn i på de første postene, det var mye opp og ned og ikke like lett å se det på kartet. Utrolig fint å løpe i mosen og oppe på ryggene. Moskusspretten anbefales som sommerløp!”

Ingeborg imponerte i den lengste løypa på 6,9 kilometer. Her var hun raskest av samtlige startende kvinner, blant dem årets VM-deltager i sprint Ingrid Lundanes, og ville blitt nummer 16 i herreklassen.

Morten og Anette ble begge nummer fem i hhv damenes korte løype og mennenes mellomlange. Alle resultater, livelox og strekktider.

Noen mil lenger sør, i Myggklasken vest for Otta, var det familien Ånensen som forsvarte Oppsal-fargene lørdag. Kari-Ann fikk den beste plasseringen med fjerdeplass i dameklassen. Alle resultater, livelox og strekktider.

Vi oppfordrer alle som er med på orienteringsaktiviteter, eller andre feriekonkurranser i Oppsal-farger, om å sende bilder og litt info til hjemmesida! Bruk tlf 41456331 eller epost arildand@gmail.com