Meld dere på nå: internpåmelding til fire av høstens stafetter

Nighthawk, NM sprintstafett og NM stafett – alle foregår på Østlandet og i alle tre stafetter bør vi ha mange lag. I tillegg arrangeres NM jr stafett i Trondheim! Meld dere på nå!

Nighthawk arrangeres av Fossum 13. og 14.august. Klasser for alle, så her bør det bli mange Oppsal-løpere. Dette er helgen etter Hovedløpet, så ungdommene bør sørge for å ha meldt seg på før de drar til Levanger! Internpåmeldingen (frist 4.august) finner du her.

NM sprintstafett skulle vært arrangert i vår, men ble flyttet til søndag 5.september. Stafetten har to etapper for kvinner og to etapper for menn. Åpent for alle fra junior og eldre. I fjor havnet Oppsal på plassen bak premieplass – skrur vi opp et par hakk i år? Hvor mange lag klarer vi? Interpåmeldingen (frist 20. august) finner du her.

NM stafett kommer allerede helgen etter NM sprintstafett, søndag 12.september. Arenaen er Kilebygda i Grenland, med Porsgrunn OL som arrangør. Tre etapper i både D17 og H17, og stafettene skal TV-sendes, så vi trenger Oppsal-drakter synlig i feltet og Oppsal-vimpelen vaiende på samlingsplass! Internpåmeldingen (frist 20.august) finner du her.

NM junior stafett arrangeres søndag 19. september i Trondheim. Stafetten er åpen for 16-20 åringer og vi vil gjerne at 16-åringer deltar! Her satser vi på felles reise og overnatting på løperhotellet og flere Oppsallag! Det er sprintløp fredag (NC jr og for H/D 16) og O-idol (16-åringer)/Norgescup jr lørdag. Oppfordrer alle 16-20 åringene til å sette av helgen! Internpåmeldingen finner du her. Vi har satt fristen til 18.august, men meld deg på så tidlig som mulig, slik at vi får bestilt reise og overnatting samlet. Kryss av om du har behov for reise / overnatting.