Oppsal med stolpejakt i bydel Østensjø fra 1.mai

En skikkelig gladnyhet for folkehelsen: nå kommer Stolpejakten også til bydel Østensjø! Fra før er jo Ola Dilt et av landets absolutt største og mest populære turorienteringstilbud, med over 2000 solgte hefter i 2020, og nå utvider vi tilbudet etter at bydel Østensjø sponser oss med midler til stolpejakt i bydelen.

Fra lørdag 1. mai står det 15 poster klare og venter på besøk ved Manglerud, søndag 2. mai kommer det stolper ut på Skullerud. Tusen takk til gjengen som har stått på for å få til dette; Anne Karin, Runar, Hans mfl

Disse skal stå ute helt til 1. november. Alt er gratis! Stolper og kart ligger i appen «Stolpejakten»fra samme tidspunkt. Registering gjøres enten med å taste inn kode eller benytte QR leser på telefon. Synes du dette høres spennende ut, så finnes det flerre områder både i Oslo og landet forøvrig.

Stolper på vei ut!