Ensam i tet – vi løper koronaklarert i (minst) 48 timer

I helgen er det klart for vårens store Oppsal-stunt: Vi skal rett og slett forsøke å holde en stafett gående i minst 48 timer. Alle smittevernshensyn blir ivaretatt.

Denne helgen er normalt en stor tropp Oppsal-løpere på plass i Sverige for å løpe gigantstafetten Tiomila, mens minst like mange sitter hjemme og følger med klubbens utvalgte på TV, tracking og resultatlister. Men for andre år på rad avlyses Tiomila.

Arrangementsgruppa i klubben ønsket å få til noe for flest mulig medlemmer, og Thor kom opp med den briljante ideen å lage verdens lengste stafett – med bare ett deltagende lag. Slik fikk den altså navnet etter det svenske speakeruttrykket “ensam i tät”, når du hører det vet du at du er i flytsonen.

Skjønt stafett – det er viktig å presisere at dette ikke er et arrangement, det er 94 medlemmer av klubben som løper en løype i et treningstilbud til ulik tid. Og så blir det jammen en ubrutt rekke av det. Måten å gjøre det på er klarert med NOF-representanter. Det blir ingen stempling på postene, og heller ingen fysisk kontakt i “vekslingen”.

Uansett – starten går på Haraløkka P-plass fredag kl 1430 (omtrent samtidig som bussen litt forsinket tradisjonelt forlater Ulsrud T). Etter skjemaet skal vi holde på i litt over 50 timer – uten stans.

Det er løyper fra råtassnivå til en seig “långa natten”. Yngste løper er 6 år, eldste er H75. Vi har minidiltere og landslagsløpere, veteraner og hovedløpsmedaljører. Hele klubben i arbeid!

Hvordan kan vi følge med, tenker du kanskje? Det er mange måter:

  • Legge spaserturen forbi parkeringsplassen på Haraløkka og si hei til vekslingsvaktene
  • Følge med på Oppsals fb-side
  • Og ikke minst følge trackingen i loggator. Vi har lånt noen gps-enheter og vil bruke dem så lenge batteriene holder! Du finner arrangementet her: https://events.loggator.com/ensam-i-tet

Lagoppstilling med meget tentativt tidsskjema (oppdateres med ujevne mellomrom underveis).

Mer utfyllende informasjon i PM