Egentreningstilbud: Oppsal med “ukens løype” fra uke 15

Fra og med mandag 12.april vil vi legge ut “Ukens løype”, tilgjengelig for alle, både klubbens medlemmer og løpere fra andre klubber. Vi har sett at de vanlige torsdagsløpene vil være vanskelige å gjennomføre, og ønsker derfor å ha et løypetilbud som medlemmene kan bruke uten at vi samler for mange personer på en samlingsplass samtidig. Ved å la løypa henge ute i en uke bør det ble langt færre i skogen samtidig. Selvsagt mindre sosialt, men smittevernsmessig langt bedre. Vi kommer til å legge ut en ny løype hver uke i alle fall fram til og med uke 21. En oversikt kommer senere, men vi håper så mange som mulig vil benytte seg av dette tilbudet.

Første ukens løype er faktisk en dobbel, vi har lagt ut begge ungdommenes og juniorenes treninger på Grønmo i helgen, så her er det bare å smake litt på hva klubbens tenåringer får bryne seg på!

Postplukk nord for Grønmo: https://eventor.orientering.no/Events/Show/14575

O-intervaller sør for Grønmo: https://eventor.orientering.no/Events/Show/14586

 

Hvordan finner jeg Ukens løype?

Gå inn i eventor og velg rullemenyen “Kategori” og bla ned til “Bare ukens løype”. Da vil dere finne alle Ukens løype i hele landet. Det er med andre ord mye å velge i, både i Oslo og utenbys.

Kart?

Kartene ligger som PDF-filer i eventor. Du må med andre ord printe ut løypa selv.

Tidtagning?

Det er ikke tradisjonell tidtagning, men løypene lastes opp i livelox, slik at du kan legge gps-sporet ditt der og sammenligne med andre løpere som gjør det samme.