RåtasseneTrening

Råtasstreningene starter tirsdag – her er vårens opplegg

Endelig er det tid for råtasstreninger igjen! Dette er Oppsal Orienterings tilbud til barn mellom 9 og 12 år – denne sesongen vil det si de som er født i 2009, 2010, 2011 og 2012.

Råtassgruppa møtes hver tirsdag kl 1800. Oppmøtested varierer, se vårplanen. Første trening tirsdag 13.april foregår fra Haraløkka.

For at trenerne skal kunne legge opp til riktige smittevernstiltak er det viktig at alle melder seg på senest MANDAG før trening til

oppsalkids@gmail.com

Nybegynnere er selvsagt hjertelig velkommen til å møte opp på trening, men ta gjerne kontakt med trenerteamet i forkant!

Gruppa har fortsatt koronarestriksjoner å forholde seg til, noe som legger begrensninger på hvilke aktiviteter som kan gjennomføres på treningene. Nå mens det fortsatt er restriksjoner knyttet til avstand mellom barna, vil treningene hovedsaklig bestå av å løpe løyper, mens det vil være mindre felles treningsaktivitet.

Som for alle grupper gjelder at dersom du er i isolasjon, karantene, ventekarantene eller har sympromer på luftveisinfeksjoner kan du ikke delta på råtasstreningene – dette gjelder både barn og voksne.