Ola Dilt

Ola Dilt 2017 – Bestill din pose i dag!

Ola Dilt står foran en ny sesong, den 51. i rekken!

I år vil salget starte 2.april på Østmarksetra kl. 1100 til 1300, der Ola Dilt stiller opp med skogsbål og 4 ekstra poster som gir poeng. Kart med poster deles ut ved start. Møt opp på sesongstarten; disse postene står kun ute på åpningsdagen!

Som vanlig dekker postene våre hele området fra Ellingsrud i nord til Sandbakken i sør på vestre side av Elvåga, hele 85 poster er fordelt på 6 kart. I tillegg har vi 5 ekstra-poster på «Ola Dilt-dagene» 19-21 mai i området ved Ulsrudvann/Nøklevann.

I år har vi med 2 gjestekart, i Lillomarka i området ved Linderudkollen og Hvitebjørnåsen ved Ingierstrand . Dette er et samarbeid med hhv. Lillomarka o-lag og Kolbotn/Skimt, og du får dermed 30 + 16 ekstra poster i et flott terreng.

Vi forsetter med suksessen “Tur-o på nett”, som er et internettbasert system, der du kan “klippe” postene, komme med innlegg og bilder i egen blogg, samt holde oversikt over poengene du har samlet etc. Dette er et supplement til stemplingsboka.

Bestilling på nett: Du kan også bestille deltagerpose ved å sende inn navn, adresse og postnummer til e-post: post@oladilt.no ( pris kr. 450- inklusiv porto)

Vi fortsetter også med Minidilten for den yngre garde: Eget kart (“Ulsrudvann”) med egne poster og eget merke. Og dette opplegget er gratis! Også i år kan Minidilt og prøvepostene klippes på nettet! Likeledes fortsetter vi med 5 stk. “historiske poster”, som enten er av kulturell eller historisk interesse. Og vil du besøke de øde stedene i Østmarka, står de 5 fjernpostene og venter på deg. Til disse fjernpostene trenger du ”Turkart over Østmarka”, og som stort sett selges der du kan kjøpe Ola Dilt, bl.a. Rustadsaga , ESSO i Hellerudveien, Circle K (Statoil) Bøler eller hos Valstad i Ulsrudveien 25.

Oppsal Orientering ønsker alle Diltere fine turer i Østmarka!

Husk kompass før du legger i vei og lykke til med postjakten!

Brosjyren finner du her.