Løpsteknikk, kveldsmat og o-teori

Tirsdag 14/2 blir en annerledes treningsdag. Da vil det være løpsteknisk trening for alle fra Skullerud skole kl. 18 (Merk tidspunktet!), før det blir o-teori og kveldsmat for 13-16 åringene i klubbhuset til Rustad (fra ca. kl. 1930). For de eldre er det styrketrening som vanlig på Skullerud skole fra kl. 20.

For 13-16 åringene blir det mulighet for en rask dusj / skifting før vi forflytter oss ned til klubbhuset til Rustad (ved Rustad skole). Husk håndkle og skift!

Vi handler inn brød, pålegg, melk, juice og frukt. Om det er noen som har matallergier, så gi beskjed i forkant. Vi har ikke påmelding, men setter pris på om du gir beskjed om du kommer til kveldsmaten, slik at vi kan kjøpe inn passende mengde mat (enten i kommentarfeltet på FB eller via mail snorreprivat (a) veggan.no.

Det o-tekniske opplegget inne vil ha fokus på forskjellene mellom C, B og A-løyper. Dette er spesielt aktuelt for 13-åringene som går fra C til B og 15-åringene som går fra B til A i vanskelighetsgrad. Deretter kommer vi inn på hva man kan gjøre etter et løp. Stikkord er kartperm, kartarkiv, analysere løp og sammenligning av GPS-spor. Vi regner med å avslutte ca. kl. 21-2115 på klubbhuset til Rustad.

Velkommen!