Sesongplan for 13-16 åringene

Sesongplan for ungdommene (H/D 13-16 år) frem til juni er nå lagt ut (se nedenfor). På den finner du informasjon om fellestreninger, klubb- og kretssamlinger, stafetter, terminfestede løp og til og med kvelder med kveldsmat og o-teori.

I vinter vil vi på tirsdagstreningen ha noe o-teknikk enten ute eller inne, slik at overgangen til o-sesongen blir best mulig. Vi vil også ha et par kvelder med løpsteknisk trening på hardt underlag, med påfølgende o-teori og kveldsmat inne. Når det nærmer seg våren, vil vi ha fokus på sprint. Inne vil styrketreningen bli variert, men det vil alltid være avslutning med ballspill!

Fellestreningene tirsdager (Skullerud skole) og torsdager (Haraløkka) frem til påske begynner kl. 19, med unntak av 14.2. og 21.3. hvor vi starter kl. 18.

Sesongplanen ligger også på siden for Ungdom 13-16 år under Aktivfanen på nettsiden.

Utskriftsvennlig versjon finner du her. (revidert 16.2.17)