Gløggløpet: Sigurd raskest i kortløypa ved Sognsvann

Siste lørdag i advent er det tradisjonen tro Jon Tolgensbakks minneløp, eller “Gløggløpet”, ved Sognsvann. Løpet er også avslutningsløpet i IL Geoforms populære rankingløp-serie. Det var 132 løpere som benyttet sjansen til en førjulsøkt, blant dem flere fra Oppsal.

Oppsals kvartett: Sigurd, Sturla, Eskil og Thor.

Sigurd Hobøl (til venstre i hovedbildet, Sturla Rognskog Mella til høyre) imponerte med raskeste tid i kortløypa, han vant med fire og et halvt minutt på 2,3 kilometer. Thor Mella ble nummer 14 i langløypa, mens Stein Mella, rett nok undercover som bedriftsløper) tok 20.plass i den mellomlange løypa.

Føret var uproblematisk, helt fint med snøslaps og lite is – i følge Thor.

Resultater: http://ilgeoform.no/rankinglop/res2019-12-21.html

Livelox: https://www.livelox.com/Events/Show/43299/Jon-Tolgensbakks-minnel-p-Gl-ggl-pet

Ser glatt ut på arena, men rapportene sier fine forhold i skogen.
Naturlig tilbehør på Gløggløpet.