Fartsfylt juleavslutning, intens innendørs-o i to etasjer

Kristoffer Fiane Pedersen og Tale Nordby Hvenekilde er klubbens raskeste innendørsorienterere! Det ble klart etter et heftig oppgjør på flunkende nytt kart tirsdag kveld. Siste tirsdagstrening før jul skal ha litt ekstra trøkk, og i år hadde Snorre ordnet et herlig opplegg med kart over to etasjer i gymsalbygget på Skullerud skole.

Det var ikke spart på noe rundt arrangementet. Terrenget ble klargjort på rekordtid etter løypelegger/karttegners anvisninger, mens hele startfeltet ble satt i karantenesone i andre etasje. Konkurranseformatet var prolog først, finale med parstart og gaflet løype etterpå. Arrangementet hadde trolig en av årets mest presise stipuleringer av vinnertid: Samlet stipulert på 4.47 – vinnertid på 4.53.

Etter løpet var det frukt, saft og kaker til fremmøtte og tilskuere. Og Snorre var ikke bare løypelegger og løpsleder, han hadde også tid til å ta masse bilder:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Resultatene ligger i eventor og brikkesys, men arrangøren kan foreløpig ikke love livelox.

Finale: https://eventor.orientering.no/Events/Show/12494

Prolog: https://eventor.orientering.no/Events/Show/12493

Her er også løypene, så kan dere se moroa dere gikk glipp av:

Finaleløypene, merk den snedige “speilvendt”-gaflingen for parstarten. I kvinneklassen taper Amelie 20 sekunder og dermed seieren på post 3, mens post 6 volder store problemer for to av favorittene, Vigdis og Tina. I herreklassen leder Kristoffer stort sett hele veien, unntatt etter post 3 der også han får tidstap. Kristoffer lever også farlig på post 10 der han taper 15 sekunder til Marius, men slipper med skrekken når Marius taper ti sekunder til siste post. Spenning helt inn!
Prologløypa. Her var det spesielt postene 7 og 10 hvor løperne la igjen tid, i tillegg til at det ble utført en del unøyaktig kontorarbeid…

PS – dette var IKKE årets siste mulighet til å svette på en tirsdag – ikke glem julaftenintervallen i Skøyenbakken!