Ski-o: tunge forhold på mellomdistansen, Ane nest beste norske

Sesongåpningen fortsatte med mellomdistanse på Sjusjøen – Ane Sofie Krogh leverte et nytt sterkt løp i  D17-20. Hun fulgte opp lørdagens femteplass med en ny femteplass søndag, men i søndagens løp var hun nest beste norske løper etter at løpere fra Sverige og Litauen blandet seg inn helt i toppen.

Ingeborg Roll Mosland ble nummer åtte i en stor D15-16-klasse, bare to minutter fra tredjeplass. Løypene var nok en gang tunge, med mye snø og løse spor, og arrangørene fikk mye ros for å ha klart å få til et bra løypenett under krevende forhold.

I alt seks Oppsal-løpere stilte til start, blant dem Per-Ivar, som har levert følgende pressemelding:

«Ski-orientering i tåke og lavt skydekke er krevende for en glad amatør, og er dypt imponert over tempoet til de yngre Oppsal-løperne, men det var likevel ikke så ille at jeg brukte en time og 19 minutter til første post. Venter på en update fra Nydalen, og håper å lure meg inn foran min gamle rival, Jostein Telnes fra Asker. Lite ville ha gledet en H40-veteran mer, ja en slags julaften på forskudd,» sier en spent Per-Ivar i en melding til redaksjonen. Han presiserer at han lot den selvfornøyde Asker-veteranen ta en dusj og få krumkaker og kaffe på hytta, sågar dytte bilen hans opp av en snøfonn, men alt med visshet om at de foreløpige resultatene var feil.

Og nettopp – her er de oppdaterte resultatene: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=11829&groupBy=EventClass