Sesongstart skiorientering: fine sprintløp på tungt føre

Fem Oppsal-løpere var på startstrek under sesongåpningen i skiorientering på Sjusjøen lørdag. Det ble levert sterke løp på tungt føre.

Samtidig med sesongstarten er det også ski-o-samling for ungdom i regi av forbundet, slik at konkurransen spesielt i ungdomsklassene var meget god.

Ingeborg Roll Mosland fikk den beste plasseringen av Oppsal-løperne med tredjeplass i D15-16, to minutter bak vinneren. Fin debut av Ingeborg!

De raskeste i D15-16, Ingeborg i midten.

Ane Sofie Krogh vant norgescupen for junior i fjor, og ser ut til å fortsette med gode løp. På Sjusjøen ble det fjerdeplass på sprinten, to og et halvt minutt bak vinneren.

Jonas Krogh klarte femteplass i et hardt felt i H15-16, hvor de to siste årenes hovedløpsvinnere i H14 og H15 ble nummer en og to. Marius Aamodt fikk 19.plass i samme klasse.

Jonas (helt til høyre) med fin femteplass i et sterkt H15-16-felt.
Marius i bra driv. Det er mer enn nok snø i traseen! (alle bilder: Morten Mosland)

Søndag skal det gås langdistanse på Sjusjøen.