13-16Junior og seniorKartKlubben

Hvem er klubbens raskeste innendørs? Meld dere på!

I fjor høst avsluttet vi tirsdagstreningene med fartsfylt innendørs kjegleorientering. I år tar vi et steg opp og kjører innendørs-o på høstens siste innetrening. Og det på et flunkende nytt o-kart laget for anledningen.

Er det en ungdom, junior, senior eller veteran som er den raskeste i klubben i innendørs-o? Det får vi svar på tirsdag 17.12! Løypene er egnet for alle nivåer! De som har vært på fellestreningene i høst vil ha en liten hjemmebanefordel, men løypeleggeren kan love intrikate veivalg og overraskende hindringer underveis.

 

Opplegget er fortsatt noe uvisst og avhenger av hvor mange som stiller på startstreken. Men planen er at vi kjører en prolog og deretter finaler. Det blir både EMIT, flere etasjer, karantenesone og publikumsareal.

For at vi skal kunne planlegge et best mulig arrangement, så ønsker vi forhåndspåmelding innen mandag kl. 20. Det gjøres via Eventor og vi oppfordrer alle til å stille. Fint om noen også kan bake en kake eller ta med noe frukt – legg i så fall en kommentar til innlegget på Facebook eller meld fra til Snorre. Det blir selvsagt mulig å etteranmelde seg på løpsdagen, men alt går smidigere om vi får forhåndspåmeldinger.

Påmelding til innendørs-o gjøres her: https://eventor.orientering.no/Activities/Show/3379

Fellestreningen ute starter som vanlig kl. 19. Vi har Skullerud skole fra kl. 20 og da trenger arrangørene ca. 15 minutter på å sette ut poster og rigge til. Første start vil forhåpentligvis være ca. kl. 2015 og frem til start vil deltakerne måtte oppholde seg i en karantenesone. Det vil bli gitt nærmere beskjed om dette på løpsdagen. Det er mulig treningen kommer til å holde på noe lenger enn 21. Det er selvsagt mulig på være med på utetreningen uten å melde seg på.

Kartet blir ikke offentliggjort på forhånd og vi kan love at Googlebilen heller ikke har vært i terrenget. Men de som ønsker å stille best mulig forberedt kan pugge tegnforklaringen i denne saken. Kartet følger ikke kartnormen 100%, så det er smart å ta en kikk på tegnforklaringen på forhånd.

Målestokken er 1:250 og det er null meter ekvidistanse. Husk EMIT-brikke!

Velkommen til en utfordrende og sosial avslutning på innetreningene i år!

Påmelding til innendørs-o gjøres her: https://eventor.orientering.no/Activities/Show/3379