25-manna: Her er lagoppstillingene – med video

UK har svettet og vurdert, men kommet fram til to slagkraftige Oppsal-lag på årets 25-manna. Fjoråret må jo betegnes som en suksess, 65.plass og nest beste norske lag, og det blir spennende å se om det resultatet kan forbedres. Nytt av året er at det er flere orange etapper, noe som burde være en fordel for Oppsal, ettersom vi har stor bredde i ungdomsklassene.

Følgende stiller på Oppsal 1, som skal ha startnummer 65 etter fjorårets plassering:

I fjor kom begge Oppsal-lagene pent gjennom, med andrelaget som nummer 249 av 365 startende lag. Det samme, eller aller helst litt bedre, må være målet for lag 2 også i år. Disse stiller på Oppsal 2, som altså har startnummer 249:

Vi noterer comeback for 25-mannalegendene Aasen og Holtet. UK finsikter i den anledning løperbanken, og kandidater fra både Italia, Hviterussland, Tyskland, Sverige og Norge er til vurdering for avslutningsetappene.

Selvsagt er det lagvideo i år også, Anette har stått på: