Oppsal-klær: Webshopen er åpen, frisk opp garderoben

Da er det mulig med en ny runde bestillinger av løps- og treningstøy fra Trimtex. Det blir i alle fall mulighet til å prøve størrelser blir på 25-mannabussen, og sannsynligvis flere muligheter etterhvert, det vil bli opplyst om her på hjemmesiden og på facebook – eller ta direkte kontakt med Sigve Vågsnes.

Her er informasjonen fra Trimtex:

Hei,

Deres teamshop er nå klar, og vi håper mange kommer til å benytte seg av dette tilbudet.

Nettbutikken stenger 20.10.2019 med forventet levering i uke 49.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/oppsal-orientering/
Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
Tast inn oppsalok i «teamkode for innmelding» og logg inn. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne dette feltet.
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.