KlubbenStafetter

25-manna: Praktisk info før helgens Sverige-eventyr

Da er det snart 25 manna igjen, og her kommer litt praktisk info! Rutinerte deltagere vil se at det meste følger god gammel oppskrift, men det anbefales likevel å lese gjennom.

FREDAG
Det blir buss fra Ulsrud T-bane klokken 13. Som alltid vil bussen gå presis. Vi bor på på Scandic Kungens Kurva. På veien tar vi en middagsstopp på Bergvik. Der er det også mulig å kjøpe med seg litt mat og annet en trenger.

LØRDAG
Vi reiser til arena ganske tidlig. For sikkerhetsskyld reiser 1. og 2. etappe løperne i forveien. Når vi kommer til arena vil vi ta en tur for å se på vekslingsfeltet for de som ønsker det.
Vi må nok regne med at noen av løperne på 2. laget skal ut på fellesstart, den går kl 16.00, så det blir en lang dag på arena.
Vi har med lagstelt og vil ha dette som base. Det er salg av mat og sportsutstyr på arena, men vær forberedt på lange køer.

Det er mange løpere, det oppfordres derfot il å bruke Oppsal-løpstrøye på stafetten slik at vi lettere syns i vekslingsfeltet, det er frivillig hvilen årgang av løpstrøye en ønsker å bruke.

Når alle løpere er i mål reiser vi tilbake til hotellet for en rask dusj og klesskift. Alle som bruker leiebrikke må huske å levere denne tilbake til lagleder/brikkeansvarlig på turen før de drar fra arena på lørdag.

Det blir middag på hotellet. Hvis det er noen allergier er det fint om disse meldes til Anette senest onsdag, så kan hotellet få beskjed.

SØNDAG
Søndag blir det også en tidlig start for å rekke arena før første løper starter. Når alle løpere er i mål, forhåpentligvis før kl 14.00, setter vi kursen tilbake til Oslo. Det er dusj på arena, sannsynligvis utendørs, men det er alltid godt og varmt vann. Vi stopper, som vanlig, på Bergvik for en middagsrast, og er i Oslo i kveldinga.

HUSK Å TA MED
Egen SI-pinner hvis du har
Sikkerhetsnåler (i Sverige deler de ikke ut sikkerhetsnåler til startnummeret)
Løpstøy og kompass, husk det er to løp
Varme klær, det er kaldt å tilbringe en hel dag på et svensk jorde i oktober.
Stol, det er godt å sitte ned litt
Regntøy
Ellers er det jo lurt å ha med toalettsaker, håndkle, skiftetøy og andre ting du trenger for å sove borte to netter.

Er det noe du lurer på kan du ta kontakt med Anette, anette@wigaard.com eller på facebook.