KlubbenKonkurranse

Søkkvåte, karakterbyggende onsdagsløp

At det regnet katter og bikkjer og sikkert flere deler av faunaen stoppet ikke Oppsals løpere: På en av høstens våteste ettermiddager var det flere i aksjon.

Det mest kortreiste alternativet var IL Geoforms løp på Haraløkka. Denne løpsserien bare øker i popularitet, og er et fast onsdagsrituale for et stort antall orienteringsløpere i byen. Sju Oppsal-løpere stilte til start, og gjorde seg særlig bemerket i mellomlang løype, der det ble dobbeltseier til Marius Aamodt og Eskil Åsmul. I tillegg tok Stein Mella (riktignok undercover som bedriftsløper) fjerdeplass.

Resultater: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=11590&groupBy=EventClass

Noen kilometer lenger sør, på Bøleråsen skole, gikk det fjerde og siste løpet i Follokarusellen. Også her var det flere fra Oppsal. Synne Nordby Hvenekilde, Jakob A. Gjedebo og Tale Nordby Hvenekilde (hovedbildet) sikret alle sammenlagtseier i sine klasser. Kristoffer Fiane Pedersen vant H17, men hadde ikke nok starter til å gjøre seg gjeldende i sammendraget, der tre av fire løp teller. Ingvild Maalen-Johansen tok en fin andreplass i D17.

Resultater, fjerde løp: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=11393&groupBy=EventClass

Sammenlagt: https://eventor.orientering.no/Standings/View/Series/580