NM lang og hovedløp skiorientering 2020 går på Beitostølen

Lillomarka skal arrangere NM mellomdistanse og Hovedløpet i skiorientering 2020 – men de satser snøsikkert og arrangerer på Beitostølen skistadion. Datoen blir lørdag 25.januar, mens det også skal være norgescupløp for junior og senior dagen etter.

Dette er en av fire nasjonale skiorienteringshelger som så langt er på plass i terminlista. I tillegg er det ski-o-treff på Sjusjøen 11.-12. januar, NM mellom og NM stafett på Gåsbu/Vang 15. og 16. februar og norgescupfinale i Tromsø 29. februar og 1.mars.

Oppsal tok både NM-medalje og norgescupseier sammenlagt (junior, Ane Sofie Krogh) og hovedløpsmedalje (H14, Jakob Gjedebo) forrige sesong, og med tanke på hvor mange ivrige skiløpere vi har i klubben bør det absolutt være flere som prøver seg i ski-o-løypa neste sesong.

NM lang/Hovedløp: https://eventor.orientering.no/Events/Show/11832