KlubbenKonkurranse

Nydalten: tradisjonsrikt løp med nesten femti startende fra Oppsal

Nydalten er stadig Norges lengstlevende orienteringsløp. 48 Oppsal-løpere hadde funnet veien til Maridalen og et både fint og tricky terreng.

I ungdomsklassene (Trimtex Cup) ble det andreplass til Sondre Olaussen i H13-14. Han var ni sekunder bak Martin Christoffer Borg fra Koll, som helt uoffisielt også stjeler den gule ledertrøya i klassen fra Christoffer Ånensen, som tok femteplass i dag.

I D13-14 var Mari Kalleson best av Oppsal-løperne med en flott sjuendeplass, Sofie Solheim Undeberget ble nummer ti. Ingeborg Roll Mosland lyktes ikke helt i dag, men beholder ledertrøya i cupen.

Anselm Reichenbach leverte et nytt bra løp i H15-16 med femteplass. Marius Aamodt ble nummer ni.

Blant de yngste ble det også levert mange fine løp. Alfred Nikolaisen, Eskil Hobøl og Eskil Olaussen ble nr 4, 5 og 7 i H11-12,  Synne Syversen Gihle nummer fem i D11-12.

Ellers noterer vi bra trykk i herrenes veteranklasser med andreplasser i både H40, H45 og H50 ved hhv Per-Ivar Nikolaisen, Morten Mosland og Bent Erik Skaug. Roar Bjordal tok tredjeplass i H75.

Anne Karin Thorstensen var nest raskest i Direkte C.

I junior/seniorklassene var Ane Sofie Krogh best med fjerdeplass i D17. Kristoffer Fiane Pedersen var best av våre i H17 med sjuendeplass.

Alle resultater og strekktider: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=10548&groupBy=EventClass

Her er et bildegalleri fra dagen, takk til fotografene Helge og Anette:

Denne bildekrusellen krever javaskript.