KlubbenKonkurranse

Klubbmesterskap på tirsdag – meld dere på nå

Tirsdag 10. september er det klubbmesterskap langdistanse fra badeplassen i nordenden av Lutvann. Meld dere på allerede nå for å sikre at det blir nok kart osv.

Det er påmeldt 22 deltagere PR fredag klokka 12, det bør MINST tredobles. Kjell Winther har lagt spennende løyper i et bra terreng vi ikke bruker altfor ofte, starten er trukket endel høydemeter opp slik at løypeprofiler er vennlig og det er meldt topp løpsvær.

Så vel møtt, råtasser, ungdommer, nye og gamle foreldre, tidligere storløpere, comeback-kids, hardtsatsende, mosjonister, veteraner, ferskinger og ikke minst juniorer og seniorer som trenger en gjennomkjøring før NM. Det er løyper for alle!

Kan du ikke løpe, møt opp likevel, treff nye og gamle orienteringsvenner og lag stemning! Det er også behov for kakebakere og folk som kan hjelpe til med start, mål og servering.

Innbydelse og påmelding: https://eventor.orientering.no/Events/Show/12016