Hemingløpet: Christoffer beholder gul trøye, Ingeborg vant

Hemingløpet var høstsesongens første Trimtex Cup, og Oppsal-ungdommene bet godt fra seg i løyper signert juniorverdensmester og sølvvinner i senior-VM Kasper Fosser.

Christoffer Ånensen hadde den gule ledertrøya i H13-14 etter vårsesongen, og beholdt den etter sin fjerdeplass. I samme klasse ble Sondre Olaussen nummer tre, og holder også tredjeplassen i sammendraget.

Premieutdeling i D13-14.

Ingeborg Roll Mosland tok seieren i D13-14. Ettersom hun ble disket i et av løpene på våren ligger hun an til å overta sammenlagtledelsen når de to dårligste løpene av åtte strykes før finalen – det niende løpet må telle for alle løpere.

Anselm i mål.

Anselm Reichenbach ble best av løperne i H15-16 med en sjetteplass. Anselm har stått over to av fem løp, men ligger likevel på femteplass i sammendraget. I denne klassen er Sigurd Rødnes nummer 2 og Ask Olaussen nummer 8.

Det er mange ungdommer fra Oppsal som løper gode løp, og enda flere som har bra fart inne og gjør veldig mange gode strekk, men som ikke får full klaff gjennom en hel løype. Men det er mange sjanser igjen utover høsten, så det er bare å øve!

Det var i alt 39 startende fra Oppsal i Hemingløpet! I tillegg til Ingeborg ble det også klasseseiere til Tina Kalleson (D17-20) og Kari-Ann Ånensen (D40).