KlubbenKonkurranse

WOC-tour 1: Andreplasser til Ingeborg og Anselm

Anselm Reichenbach og Ingeborg Roll Mosland viste at de er blant de beste sprinterne i sine årsklasser under det første VM-publikumsløpet mandag kveld.

I forbindelse med åpningsseremonien var det sprint i Sarpsborg sentrum, på et kart noen sikkert husket fra O-festivalen 2016.

900 løpere stilte til start, en prosent av dem kom fra Oppsal.

Ingeborg tok andreplassen i D14, fire sekunder bak Anna Taksdal – Ganddal-løperen som tok bronsen to sekunder bak Ingeborg i HL-sprinten. Ingeborg tapte omkring halvminuttet på post nummer tre, men knappet deretter inn på samtlige strekk, men akkurat ikke nok til å spise opp forspranget. Ane Hustvedt fulgte opp med en fin sjetteplass. Ane tapte endel tid til første post, men klatret deretter hele veien med jevnt sterke strekktider. Sofie Solheim Undeberget ble nummer ti.

Ane ble nummer seks i D14
Sofie ble nummer 10 i D14

Anselm Reichenbach tok andreplass i H16. Han var ni sekunder bak Sander T. Fingarsen fra Elverum, samme mann som knep bronsen fra Anselm med to sekunder på HL-sprinten.

Anselm inn til andreplass

Det var løpere fra en lang, lang rekke land i det første publikumsløpet. Her er resultatlista: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=10281&groupBy=EventClass

Mari Kalleson ble nummer åtte i D13.

Publikumsløpene fortsetter på Knatterudfjellet nord i Sarpsborg tirsdag, i forbindelse med kvalifiseringen til mellomdistansen i VM. Da skal det også løpes norgescup junior. Tina Kalleson var den eneste av våre juniorløpere som stilte på sprinten, hun tok en tolvteplass og fikk en fin gjennomkjøring før norgescupløpet.