Ingeborg med sølv på sprinten – tre sekunder fra gull

Medaljedrysset fortsatte på Tynset – Ingeborg Roll Mosland slo til med sølvmedalje i D14 etter et meget sterkt løp. Det var uhyre jevnt i D14, og flere løpere, blant dem Ingeborg, vekslet på å lede. To av dem ble etterhvert disket, men det var fem sekunder som skilte de tre beste. Gullet gikk som lørdag til Synne Sandven fra Notodden, mens Anna Taksdal fra Ganddal tok bronsen.

Ingeborg ledet rett før midtveis, ga så bort noen sekunder, var seks sekunder bak på siste passering, tok inn halvparten på slutten og sikret Oppsals fjerde HL-medalje i år (lang, sprint, ski-o)!

Anselm Reichenbach i H16 hadde en lei miss på tredje post, men deretter løp han knallsterkt. I mål var han to små sekunder fra bronse.

Sigurd Rødnes ble nummer sju i H15. Det ble også premie til Ask Olaussen i denne klassen.

Henning Reichenbach løp en ny, flott sprint og tok 13.plass i H14, mens Ane Hustvedt klarte premie i D14.

Resultater:

Oppsals tolv deltagere har vist fantastisk samhold i hovedløpshelgen, støttet hverandre og holdt humøret oppe hvis det ikke har gått helt etter planen i løypa – nå har de fortjent å kose seg, trene og ha det moro på o-landsleiren!