Oppsal på hovedløpet 2019: superhelgen i bilder

Mens ungdommene (og Eilert!) er på o-landsleir, trener, har det gøy og får nye venner fra hele landet kan vi andre dempe Tynset-suget med dette bildegalleriet fra en super helg for klubbfargene. Endel er kjent fra Snorres historie på Oppsals facebook-side, men her er det ispedd bilder fra blant annet Lars Klyve og Arne Olaussen.

For actionbilder fra langdistansen, se https://oppsal.com//?p=4730

Neste år er Østmarka OK arrangør av Hovedløpet. Det betyr kort reisevei, nærmest sykkelavstand faktisk, og mulighet for å fylle arenaen blå og hvit når løperne skal heies fram! Alle Oppsal-løpere født i 2004, 2005 og 2006 bør holde av starten av august 2020 allerede nå – det er sprint 1.august, langdistanse 2.august og O-landsleir 3-5.august!

Denne bildekrusellen krever javaskript.