SG2019, dag 2: Kalleson-dobbel på langdistansen

Det ble klasseseier til både Tina og Elin Kalleson på andre dag av Sørlandsgaloppen. Langdistanse sto på programmet. Tina sikret sin andre seier i D17-20 i årets SG, og var over fem minutter foran nummer to i den 4,95 kilometer lange løypa. Hun leder også juniorklassen sammenlagt. Elin vant den 3,4 kilometer lange D45AK-løypa med halvannet minutt.

Også tredje Kalleson på start leverte et bra løp: Mari kom på niendeplass i D13-14. Mari ligger på sjetteplass sammenlagt. I samme klasse er Sofie Solheim Undeberget nummer ni sammenlagt. Begge skal dermed løpe med GPS på avslutningsdagen.

I dag ble det også pallplasser til Ola Marius Pedersen (nr 2, direkte A) og Sigve Vågsnes (nr 3, H21).

Resultater, livelox, strekktider osv: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=11243&eventRaceId=11733&groupBy=EventClass

 

Ingrid og Tina følger spent med på GPS-tracking av småsøsknene ute i løypa.