SG2019, dag 3: Sammenlagtseier, klasseseier, god feriestemning

Tina Kalleson holdt hodet kaldt på den tredje dagen av Sørlandsgaloppen, ble nummer to og sikret dermed sammenlagtseieren i D17-20. Sigve Vågsnes imponerte med seier på den tredje etappen i H21, men måtte se seg slått med 32 sekunder i sammendraget og ble nummer to totalt. Sterkt uansett! Ola Marius Pedersen ble nummer 10 i H21 på etappen.

På avslutningsdagen ble Oppsal-troppen forsterket av familien Nordby Hvenekilde, som hadde vært på Gaustatoppen og løpt motbakkeløpet Viking Challenge på veien til Skien. Synne Nordby Hvenekilde kvitterte med 12.plass i D11-12.

Synne, virker ikke spesielt preget av lørdagens tøffe motbakkeløp.

Oppsal-resultater mm dag 3: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=11243&eventRaceId=11734&groupBy=EventClass

Her er noen flere bilder fra gjengen i Skien:

Denne bildekrusellen krever javaskript.