Camp Stokke: Gode økter og moro på tvers av klubbgrenser

15 Oppsal-løpere deltok på Camp Stokke i helgen, det var bra økter, to konkurranser, og kanskje viktigst – mange muligheter til å bli bedre kjent med løpere fra andre klubber.

Dette er kretsens sommersamling, og Akershus/Oslo dominerte vel på skolen hvor deltagerne var innkvartert, med over hundre på plass. Men også klubber fra Østfold, Agder, Telemark, Vestfold og Buskerud brukte Camp Stokke som en fin sommersamling.

Fredag kveld var det sprintøkt, samt foredrag med VM-sjef Per Bergerud (et foredrag mange hoppet over til fordel for fotballkamp ute), mens lørdag først hadde en artig kompass/retningsøkt før Midtsommersprinten på ettermiddagen. Her bet Oppsals løpere bra fra seg, med seier til Christoffer Ånensen i H13-14 og andre-og tredjeplass til Ingeborg Roll Mosland og Ane Hustvedt i D13-14. Det var et sekund som skilte Ingeborg fra vinner Maja Mo Hjelseth, Nydalen (diskusjon om hvor det sekundet ble tjent på hovedbildet).

Pallen i H13-14 lørdag
Pallen i D13-14 lørdag.
Matservering i skolegården
Kubbkonkurranse med minst fire klubber i gjengen.
Oppsal/Lillomarka-forbrødring.

Noen av deltagerne var nok trøttere enn andre på sprinten, tidspunktet for når ulike deltagere ønsket å ha ro varierte sterkt. Men Snorre og Arild, som var med som ledere fra Oppsal, kunne konstatere at det i alle fall ikke var våre løpere som hadde et lemfeldig forhold til leggetider.

Asker, Oppsal, Koll, Heming – fint å bli bedre kjent

Søndag var det Midtsommerløpet på samme arena, slutt på godværet, men ikke på godløpingen. Ingeborg tok en ny andreplass og Oppsal hadde fire jenter blant de åtte beste i D13-14 – fantastisk laginnsats! Pallplass ble det også på Sondre Olaussen, som tok andreplassen i H13-14.

Tale Nordby Hvenekilde tok en fin åttendeplass søndag.
Sondre Olaussen tok andreplass søndag.

Oppsal-jenter på andre-, sjette-, sjuende-og åttendeplass i D13-14!