Klubbmesterskapene 2019 – nå med superfinale på høsten

Det nærmer seg årets første klubbmesterskap, sprinten på Badeodden på Nøklevann. Vi er ganske gode på klubbmesterskap i Oppsal, men deltagelsen på de ulike varierer kraftig.

Vi ønsker at ALLE løpere på ALLE nivåer stiller i klubbmesterskapene, og derfor prøver vi en ny variant i år for å få flere med, nemlig at man i løpet av sesongens klubbmesterskap samler poeng til høstens superfinale! I de ulike klubbmesterskapene kan man samle bonussekunder til superfinalen. For å sette en spiss på finalen ønsker vi å ha dem samme dag som O-GÅTT, i utgangspunktet den 26.oktober.

De som er nye i klubben lurer kanskje på hva O-GÅTT er – det er en gammel Oppsal-tradisjon som etter endel år i dvale ble tatt opp igjen i fjor. Bak det pussige navnet skjuler det seg visstnok OrienteringsGruppas Årlige TrivselsTiltak (??) – med andre ord en årsfest på høsten.

Følgende løp inngår i beregningene før finalen (det kan bli litt endringer):

Klubbmesterskap sprint tirsdag 18.juni – Badeodden, Nøklevann

Klubbmesterskap normal tirsdag 10.september – sted kommer

Klubbmesterskap natt tirsdag 8.oktober – sted kommer

Superfinale lørdag 26.oktober – sted kommer

Det er viktig å understreke at det blir kåret klubbmestere på vanlig måte i de ulike løpene. Superfinalen blir en bonus for å se hvem som er aller best! Nøyaktig hvordan superfinalen skal gjennomføres er i støpeskjeen, men det vil altså være smart å stille i alle klubbmesterskapene! (Samtidig er det fullt mulig å vinne superfinalen uten å ha løpt et eneste klubbmesterskap).

Men uansett: Hold av de fire datoene da – både ferske og rutinerte medlemmer, og det viktigste nå er at du melder deg på til sprinten!

42 påmeldte nå, men det bør jo bli mange flere: https://eventor.orientering.no/Events/Show/11804?fbclid=IwAR3yhVYuN8OBKJfnlPwLD215npvV_tJPA5G3yIc3ihAW4AOvl8tbvhIftp8