Jukola/Venla: Strålende levert av Oppsal-troppen

102.plass for guttas førstelag og 135.plass for jentene – begge lag dermed bedre enn i fjor. Oppsals tropp leverte absolutt til godkjent i verdens største orienteringsstafett.

Etter litt stang ut i starten av stafetten løp laget seg sakte men sikkert oppover. Thomas leverte et sterkt løp på sisteetappe, og snuste på topp 100 hele veien, men var et lite halvminutt for seint ute. 15. beste norske lag er uansett meget bra! Stora Tuna vant litt overraskende herrestafetten – med fire brødre og bare svensker på laget! Det er herlig å se at det går an mot alle lagene som forsterker med internasjonale toppløpere.

Andrelaget har foreløpig ikke sendt pressemelding, men det ble en 468.plass i konkurranse med nærmere 1900 lag – godt foran Bækkelaget, forøvrig. Og våre 15-årige Jukola-debutanter Ask og Sigurd fikk fine stafettopplevelser.

Andrelagets pressemelding skal være rett rundt hjørnet.

Jentene leverte jevnt solid gjennom alle fire etapper. Våre dyktige juniorer Ane, Amelie og Tina sendte Vigdis ut på 175.plass, og hun løp laget opp 40 plasser!

https://online.jukola.com/tulokset-new/se/