VM-testløp junior: Kjempeløp av Tina på mellomdistansen

Tina Kalleson leverte et strålende løp på mellomdistansen under VM-testløpene i Østerdalen. Førsteårsjunior Tina tok niendeplassen i D17-20, og det var bare 1.56 opp til vinneren Ane Dyrkorn fra NTNUI.

Strekktidene viser et solid løp fra Tina, ingen store feil og nest beste tid på ett av strekkene.

Amelie Aamodt ble nummer 43, og det var 70 startende i jentenes juniorklasse.

Det var heftig løsmasseterreng med vrient kurvebilde på mellomdistansen.

På lørdagens langdistanse var det tre Oppsal-løpere på start i testløpet – Tina var raskest med 24.plass, 17.57 bak vinneren Anine Lome (Hamar OK) på den 7,6 km lange løypa, mens Ane Sofie Krogh ble nummer 31, 1.11 bak Tina.

Løypa for D17-20 i langdistansen lørdag.

Ane var best av våre på sprinten fredag, hun var nummer 28, mens Tina ble nummer 37 og Amelie nummer 41. Amelie og Ane løp bare to  løp hver i helgen, men vi krysser fingrene for at de snart er kvitt skadeplagene – dette lover godt for stafetten i junior-NM til høsten!

Testløpene var også norgescup junior. Ane er beste Oppsal-løper sammenlagt med 13.plass. Neste runde er O-festivalen i Larvik.