Trimtex Cup: Christoffer tar sommerpause i gul trøye

Christoffer Ånensen tok en ny, sterk seier da han vant H13-14 i Huldersprinten søndag. Det ble også seiere til Vigdis Hobøl (D17), Bent Erik Skaug (H50), Inger Lise Bjordal (D75) og Roar Bjordal (H75).

Huldersprinten var vårens fjerde og siste løp i Trimtex Cup. Christoffer vant også den forrige runden i Trimtex Cup, og tar sommerferie i sammenlagtledelse. Sondre Olaussen er nummer tre sammenlagt i H13-14 etter sin fjerdeplass.

Ingeborg Roll Mosland var i tet i D13-14 før dette løpet, men ble dessverre disket på søndag og mistet den gule ledertrøya. Det er fem runder igjen av Trimtex Cup, og sju av ni løp teller i sammendraget:

Det var mange fine prestasjoner fra de 30 Oppsal-løperne som tok turen til husmannsplassen Skauen ved Hvalstjern i Fet. I tillegg til de nevnte seierne ble blant annet Synne Nordby Hvenekilde og Iben Johansen-Barli nummer to og fem i D11-12, Morten Mosland nummer tre i H45, Henning Reichenbach nummer seks i H13-14 og Ingrid Johansen-Barli og Sigurd Rødnes nummer sju i hhv D13-14 og H15-16.

Blant seniorene ser Ola Marius Pedersen ut til å være nærmest Jukola-form med 11.plass i H17.