Super start på Trimtex Cup – to klasseseiere og seks pallplasser

Årets Trimtex Cup åpnet med Romeriksløpet søndag, og Oppsal-ungdommene imponerte stort med hele seks topp tre-plasseringer. Det betyr at halvparten av pallplassene gikk til løpere i blått og hvitt.

Ane Hustvedt og Ingeborg Roll Mosland sørget for dobbeltseier i D13-14, Sondre Olaussen og Christoffer Ånensen gjorde det samme i H13-14, mens Anselm Reichenbach og Sigurd Rødnes tok andre- og tredjeplass i H15-16.

I tillegg ble det levert svært mange gode strekktider av de øvrige ungdommene, og da gjelder det bare å få sydd det sammen til en hel konkurranse uten bom, vi har mange løpere som viser veldig fin framgang!

Ingeborg på siste post.
Sondre fornøyd i mål
Anselm rapporterer til Roar og Snorre.
Pallen i H15-16.

Det stilte i alt 36 løpere fra Oppsal. I tillegg til ungdommenes suksess slo Kari-Ann Ånensen til med seier i D40.

Resultater og strekktider:

Nå gjelder det å puste ut før en heftig uke med finale i Oslo City Cup, kartpakking og vår egen store løpshelg!