Råtassene

Velkommen til Råtass-samling 25. til 26. mai

Nå nærmer det seg årets beste o-helg for Råtassene. Meld dere på til samling snarest, for dette vil dere ikke gå glipp av!

Treningssamlingen for råtassene er åpen for alle i Oppsal Orientering som er født i årene 2007-2010. Dette er en hyggelig samling, med fokus på at vi skal ha det gøy og hyggelig. Innimellom alt det morsomme blir det selvfølgelig også noen spennende økter med orientering.

Årets tur går til Sarpsborgs klubbhytte, samme sted som fjorårets o-trollsamling:

https://goo.gl/maps/hZTN6SxrAinKvcza8

Her er det god plass å boltre seg på både innendørs og utendørs. Vi vet også at det er interesse for å få med seg MGP Junior på storskjermen på kvelden, siden det i år er noen lokale helter med i konkurransen, så det skal vi få ordnet.

Vi trenerne trenger også noen hjelpere til instruksjon og transport, og vil gjerne at noen foreldre er med på dagtid. De kan også overnatte dersom barnet ønsker det. Husk sovepose og liggeunderlag, samt treningstøy til to økter, skift til kvelden (inkludert varm genser/jakke), håndkle, o-sko, kompass og brikke. Husk også matpakke til lunsj på lørdag.

Foreløpig program:

Lørdag 25. mai

9.30: felles avreise fra P-plassen på Bøler Senter (i treningstøy, vi skal starte første økt med en gang vi kommer fram)

11.00-12.30: O-teknikk (runder med forskjellig vanskelighetsgrad slik som vi pleier)

12:45: Lunsj med medbrakt matpakke

14:30-15:30: Lagoppgave med fokus på lag og ikke orientering (Hemmelige oppdrag! Vi har tidligere hatt oppgaver som puslespill, klypefangst, hinking, supersprint, pyramidebygging, lengdehopp, etc)

15:45: Ettermiddagsmat (medbrakt matpakke)

19:15: Middag (Pizza), med påfølgende bildeshow, quiz, leker og annen moro.

22:00: ro

Søndag 26. mai

0800-9:00: frokost

10:00-12.00: O-teknikk (runder med forskjellig vanskelighetsgrad)

12:15: Lunsj

13:00: hjemreise

Påmelding på Eventor innen tirsdag 21. mai https://eventor.orientering.no/Activities/Show/3113

Hvis du ikke har en bruker i eventor kan du sende mail til oppsalkids@gmail.com.  Send også mail dersom du ønsker å stille som sjåfør og hjelpe til med skygging/instruksjon. Husk også å si i fra om matallergier eller andre ting som vi bør vite.

Egenandel er på 200 kroner.

Ta kontakt med trenerne hvis spørsmål.

Per-Ivar (trener 2008) vil være kontaktperson og hovedtrener på samlingen.