På tur igjen!

Da er treningssamlinga fjerde til sjette desember unnagjort

Den fjerde desember dro Oppsalgjengen av gåre. Denne gangen bestående av tre juniorer, to småtroll og tre voksne. Bilen vår (juniorene) var fullpakket med ski, staver, treningstøy og alt annet vi kunne trenge for en etterlengtet treningssamling. Veien opp tok tid, men omtrent klokka 9 ankom vi hytta vår på Nordseter, øst for Lillehammer. Vi nærmest kastet inn tøy og bagger og slang på oss et sett treningstøy før vi løp ut til skisporet. Vi gikk en stund, men bestemte oss etter en halvtime for å snu. Klokka var tross alt halv ti! Og når vi endelig kom tilbake til hytta, kunne vi pakke ut, og gjøre oss klare for morgendagen.        Neste dag ventet to skiturer. Den første bestemte vi oss for å skøyte, siden været spådde et uønsket klisterføre. Men gliden var heller ikke ideell, så turen ble ikke lengere enn gårsdagens. Og når det gjelder den andre skituren, ble denne heller til fots.        Dessverre varer intet evig. Heller ikke Oppsal Orienterings skisamling på Nordseter. Den tredje dagen bestemte vi oss ikke å drøye hjemreisen, men samtidig måtte vi få en lengere tur på samlinga. Dermed dro vi tidlig av gåre på en tre mils runde. Nå var heldigvis været bedret. Sloa skinte og skia gled som bare det! Og etter to og en halv time var vi tilbake ved hytta. Her ryddet og vasket vi så fort vi klarte, slik at vi raskest mulig kunne komme hjemover.