Klubben

Oppsals nettside blir ung

Unge Oppsal-løpere har etter styrets oppfording jobbet dag og natt med en ny nettside. Nå ser siden verden.

Det skal bli litt lettere å legge ut saker og designet blir en del annerledes. Målet har vært at den viktigste informasjonen skal bli mer tilgjengelig.

Vi har også ønsket å vise at det er stor aktivitet i klubben. Derfor har bilder fått en viktigere plass på den nye nettsiden. Som dere ser er det blant annet en Instagramfeed der bilder med hashtagen #oppsalorientering går i en karusell.

Styret vil nå utnevne en redaksjon med innholdsredaktører som holder siden levende. Overordnede administratorer vil være Per-Ivar, Sigve og Sindre S, inntil videre.

Vi oppfordrer alle til å bidra med artikler og bilder til nettsiden. Dette kan sendes til perivarn@yahoo.no, inntil vi har redaksjonen oppe og går. Dersom det er noe som ikke virker, eller at dere savner informasjon, send epost til perivarn@yahoo.no, da også.

Husk også å tømme netthistorien (cache), hvis dere har problemer med å få opp siden riktig. Det virker også som om aktivitetskalenderen ikke virker i eldre versjoner av Internet Explorer, så husk også å oppdatere til siste versjon av nettleseren.