Oslo City Cup 1: 88 startende fra Oppsal

Ingeborg Roll Mosland og Anselm Reichenbach sørget for seier i begge ungdomsklassene, og Oppsal var nest største klubb med 88 startende da første løp av Oslo City Cup ble arrangert i dag.

I tillegg til ungdommene sikret Inger Skaug den tredje klasseseieren ved å vinne D70. Og omtrent hver åttende løper i konkurransen var altså fra Oppsal – det er fantastisk gøy. Bare Nydalen med sine 97 startende var større.

Nydalen var også arrangør og hadde sørget for fine løyper på begge sider av Akerselva sør for Sannergata og ned til Elgsletta. Det var mer enn nok tricky partier, spesielt Vulkan-området og det å holde tunga rett i munnen i forhold til tillatt kryssing av vei var krevende for mange. En annen sprint-klassiker er selvsagt å overse poster.

Vi må spesielt trekke fra Anselm og Ingeborg, som begge vinner i klasser med meget hard konkurranse – gratulerer!

Diskprosenten var også lav – 6 av 88 er en god start, men vi skal til null!

Neste løp i Oslo City Cup er det vi i Oppsal som arrangerer fra Oppsal Arena 9.april. Løpsleder Vigdis ønsker stadig frivillige hjelpere velkommen, ta kontakt!