Flott start på Ola Dilt-sesongen

Det var smekkfullt av blide turorienterere rundt Ulsrudvann på søndag. Fire spesialposter på Ola Dilts åpningsdag og supert vær ga svært mange postjegere noen fine timer i skogen.

Ola Dilt-gjengen hadde stand på parkeringsplassen ved Østmarkssetra i to timer søndag. Konvoluttene gikk unna, og etter endt tur ble det servert pølser, saft og kaffe til deltagerne. Rapportene sier at det gikk med nærmere ti kilo pølser ved bålet.

Årets konvolutter – kommer på alle salgsstedet denne uka!
Pølser, kaffe og saft etter turen ble satt stor pris på!

Både verdensmestere i orientering og profilerte sjakk-kommentatorer ble observert i området, og det var bare smil å se og skryt å høre. Ola Dilt arrangeres nå for 53.gang, og det er ikke tvil om at dette er et av de sikreste vårtegnene for veldig mange i både bydelen og ellers i Oslo og omegn.

Har du to individuelle VM-gull velger du selvsagt Østmarka. Da også.

Offisiell start på sesongen er ikke før 7.april, men de aller fleste postene i første runde er nå ute, med unntak av Minidilten. Det selges bare 1400 konvolutter, så det er ingen grunn til å vente. Som vanlig brukes hele terrenget fra Ellingsrud til Grønmo.
Den største forandringen fra tidligere er at de historiske postene i år er erstattet med “villmarksposter” i kremterrenget på Durud-kartet!

Helgens spesialposter. Er du kjapp er det kanskje ute fortsatt!

Legg igjen en kommentar