Fine prestasjoner i Østfold

I meget skarp konkurranse viste flere Oppsal-løpere at formen er i anmarsj både med og uten lykt. Blant annet distanserte Ane Sofie Krogh feltet i D17-18 under Nattsvermeren.

Rundt tjue løpere fra Oppsal stilte til start i Blåveissprinten lørdag, men allerede fredag kveld ble lyktene testet i Nattsvermeren, hvor et også var innlagt KM natt for Østfold.

Ane løp meget sterkt, ledet fra start til mål og var tilslutt 3.18 foran nummer to.

https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=10851&groupBy=EventClass

I mennenes seniorklasse var det fire Oppsal-løpere på start. De andre storklubbene er også i gang med tio-forberedelsene, og derfor var det et meget sterkt startfelt. Ludvig Rødnes var best av våre. Han tok en fin 14.plass og var bl.a bare tjue sekunder bak Håkon Jarvis Westergård, norgesmester natt i 2017 og VM-sølvvinner på sprintstafett i 2015. Opp til vinner Matthias Kyburz var det bare seks minutter i den 8,8 kilometer lange løypa.

Blåveissprinten lørdag hadde 21 løpere fra Oppsal – og da skal vi huske på at så godt som samtlige ungdommer i klubben var på kretssamling i Strömstad. Mye spenning var knyttet til resultatene hos seniorene, ettersom løpet var et av dem som UK har plukket ut som vurderingsløp før stafettene: https://oppsal.com//?p=3411 . Det viste seg at Olav Johannes Deelstra var raskest av seniorgutta, fulgt av Sigve Vågsnes og Ludvig Rødnes. Det var nok en gang Matthias Kyburz som var raskest. Her er alle resultater: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=10852&groupBy=EventClass

H21-løypa. Se veivalg i livelox: https://www.livelox.com/Viewer/Blaveissprinten/H-21-?classId=190146