To seiere i Vestfold

Tina Kalleson vant juniorklassen med solid margin begge dager i Vestfold 2-dagers. Det var to mellomdistanser i krevende kystterreng.

De fleste Oppsal-løperne var i aksjon på østsiden av Oslofjorden i helgen, men familien Kalleson valgte tre løp i Vestfold, Marumnatta og deretter løp i Sandefjord lørdag og Larvik søndag.

Førsteårsjunior Tina imponerte i D17-20, det ble riktignok disk i nattløpet, men hun slo tilbake med klare seiere både lørdag og søndag. Lørdag var det klassisk kystterreng ved Skjellvika badestrand, bratte koller og mange skrenter – krevende mellomdistanseterreng.

Løypa i D17-20 lørdag.

Her er resultatene, Tina var litt bak i starten av løpet, men avsluttet meget sterkt og var to og et halvt minutt foran nummer to. https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=10742&groupBy=EventClass

Du kan også se løypa i livelox: https://www.livelox.com/Viewer/Vestfold-2-dagers-dag-1/D-17-20?classId=190076

Dagen etter var det ny mellomdistanse i Dolvaskogen i Helgeroa med Larvik som arrangør, og tina var enda mer suveren – seiersmarginen var over 5 minutter. https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=10862&groupBy=EventClass

Livelox: https://www.livelox.com/Viewer/Vestfold-2-dagers-dag-2/D-17-20?classId=190509