13-16Junior og seniorKonkurranse

Drømmekveld i Østmarka

Harry Lagert-finalen i Østmarka ble et skikkelig natteventyr med knallharde løyper og strålende stemning. Anders Nordberg vant den lengste klassen – Christoffer Ånensen var raskest i rekrutt.

Christoffer var eneste ikke-Nydalenløper med klasseseier. Anders Nordberg imponerte stort med utklassingsseier i Legendar, med 1.59.43 på 15 kilometere med tildels brutal høydeprofil signert løypelegger Sigve Vågsnes var han ni minutter foran nestemann og kunne ta seg god tid og to kopper saft på bålposten rett øst for Solbergvann.

Kristoffer Fiane Pedersen ledet “Ola” før de ti kilometerne med jaktstart, men gikk på en sur disk. Anselm Reichenbach imponerte med sjetteplass totalt, 13 minutter bak vinneren Ragnar Tonjer fra Nydalen. Sveinung Syversen fulgte opp med tiendeplass på jaktstarten.

I “Lokal”, som hadde fem kilometer lang løype i jaktstarten ble det en knallsterk tredjeplass til Sigurd Rødnes, 4.06 bak Geir Ottar Kvernstuen fra Nydalen. Ask Olaussen tok en flott åttendeplass etter spurtseier over årets hovedløpvinner Christian Borg.

Ask Olaussen ble nummer åtte i Lokal.

Ingen Oppsal-løpere deltok i jaktstarten i kvinneklassen “Kari”. 15-åringen Pia Young Vik ledet før jaktstarten, men måtte se seg slått av årets seniornorgesmester natt, Siri Ulvestad.

Resultater, strekktider og gps-spor: http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=9341&groupBy=EventClass

Tina Kalleson trekker et felt mot bålposten
God stemning på bålposten.

Se flere av Snorres bilder fra Harry Lagert-finalen her: http://www.fotosnorre.no/?p=1885