13-16Junior og seniorKlubbenKonkurranseRåtassene

Tettpakket orienteringshelg

Det er høst i Østmarka, værmeldingen er super, vi tar sats og trommer sammen en tettpakket orienteringshelg!

Fredag: Harry Lagert-jaktstartfinale fra Oppsal Arena. Ca 20 Oppsal-løpere er påmeldt, og skal du ikke løpe bør du i alle fall komme og heie! Kanskje løypelegger Sigve Vågsnes til og med røper et par brukbare publikumsbålplasser for de som ønsker å ta en kveldstur i skogen og se hovedstadens natt-elite på nært hold!

Første start i de ulike klassene er hhv 1900 (Legendar), 1915 (Kari), 1935 (Ola – hvor Kristoffer Fiane Pedersen går ut først!) og 1955 (Lokal). Rekruttklassen har fri start mellom 19 og 1930. Her er forresten tidsdifferansene før jaktstarten, gå gjennom og sjekk når du skal starte! https://nydalen.idrett.no/orientering/wp-content/uploads/2018/10/HarryLagerts_2018_sum1234B.pdf

Lørdag: Postplukkmesterskap fra Haraløkka. Klubbens beste taktiker skal kåres. Mange muligheter til å skaffe seg bonuspoeng, og EN eneste klasse. Se egen sak: https://oppsal.com//?p=2993

Søndag: LANGLØP på lett remiksede løyper fra Lagert-finalen. Forvent å kunne velge mellom 15 km, 10 km og 5 km. Løpet dekker alle behov, fra knallhard fellesstart-kniving til hyggelig familielangtur i skogen med niste i sekken og god stemning – alt er lov, dette blir hva dere velger å gjøre det til selv. Nærmere info om tidspunkt kommer etterhvert, men da blir det heldigvis orientering på søndag også, så sett av noen timer!

Og søndag kveld er det bare å tenne opp i peisen og gjøre som klubbens leder sier: “Etter det kan vi kose oss med å lese O-boka 2018”. Har du ikke kjøpt den ennå, sier du? Kontakt William på 98807670 eller på facebook! Masse bra lesestoff.