13-16Junior og seniorRåtasseneTrening

Vinterens treninger!

Vintertreningen er i gang! Her er informasjon om treningene høst/vinter 2018/2019 for Oppsal orientering – det er mulighet for tre fellestreninger i uka.

Sesongen nærmer seg slutten og vi er i gang med vintertreningen som skal legge et godt grunnlag før neste sesong. Årets sesong har vært en av de beste for Oppsal på lang tid. På flere av de store løpene gjennom året har vi vist at vi er en av de klubbene med flest løpere på start, dette er veldig moro å se! Derfor bør det være med stor inspirasjon vi nå går inn i den perioden hvor grunnlaget for neste sesong skal legges. I år vil vi legge opp til tre fellestreninger i uken gjennom vinteren.

tirsdager har vi fått bruke gymsalen på Skullerud skole. Fra kl 19 -20 blir det trening ute med lykt. Fint om alle er ferdig skiftet til 1900, sånn at vi får utnyttet tiden best mulig. Det blir enten en rolig tur på sti eller med kart, husk lykt! Fra kl. 20-21 blir det styrke og ballspill inne i gymsalen. Treningene vil være for de som er 13 år eller eldre fra og med neste sesong. Oppmøte vil være utenfor gymsalen på skolen.

torsdager kl. 19 blir det intervaller med oppmøte på Haraløkka P. Intervallene vil være for alle så her er det bare å møte opp. Vi vil rullere mellom lang (på grusvei og i skogen på sti), kort og bakkeintervaller.

lørdager vil det bli mulighet til å få løpt en langtur på sti. Det vil bli oppmøte på parkeringen ved Skullerudstua kl. 10. For ungdommene vil det ikke være langtur hver lørdag, følg med på hjemmesiden og på facebook for info. De av ungdommene som allikevel føler seg spreke nok til å bli med jr/senior er velkommen til å gjøre det.

Vi håper at så mange som mulig kommer på treningene gjennom vinteren. Er vi flere er det lettere å pushe hverandre på de harde øktene som skal gjøre at vi kommer i superform til våren! Vi ses på trening:)

-Sportslig leder

PS: I tillegg til fellestreningene vil det bli tilbud i både klubb- og kretsregi så lenge det er ganske snøfritt i skogen, følg med på facebook-siden til Oppsal Orientering!