13-16Junior og seniorKlubbenKonkurranseRåtassene

Herlig postplukklørdag

Christoffer Ånensen er årets beste taktiker – han tok hjem seieren i Postplukkmesterskapet med knapp margin. Tre poeng skilte Christoffer på første og Ask Olaussen på andreplass.

Det var ungt på pallen, ettersom Sondre Olaussen ble nummer tre. Deretter var det de rutinerte som blandet seg inn, med Roar Bjordal på fjerdeplass. Det var meget jevnt også fra tredjeplass og nedover, og 21 poeng skilte Sondre på tredjeplass og Tina på åttendeplass. Protestfristen er nå ute. Det var mulig for alle å vinne, det ble gitt ekstra poeng for alder, og det var mulig å velge vanlig kart, kurvekart eller kurvekart med myr. Ingen klarte alle de 20 postene i løpet av de seksti minuttene som var til rådighet, men alle poster ble besøkt!

Sytten løpere hadde mer enn 200 poeng.

Familien Thorstensen sto for hele arrangementet, og leverte prikkfritt. Muligens med unntak av en litt uklar avtale med værgudene. Men vi tåler jo litt snødrev: Over 40 løpere stilte til start! Snorre tok som vanlig flotte bilder:

Denne bildekrusellen krever javaskript.