Fire seiere i Follokarusellen

Marius Aamodt (H13-14, bildet), Synne Nordby Hvenekilde (D11-12), Amelie Aamodt (D15-16) og Elin Kalleson (D40) sørget alle for klasseseiere i fjerde løp i Follokarusellen. 20 Oppsal-løpere benyttet sjansen til et midtukeløp da Bækkelaget arrangerte løp fra Ekeberg.

Follokarusellen består av tilsammen fem løp hvor de tre beste teller i sammendraget, og den avsluttes med Hauketo IFs løp neste onsdag. Løpene går som oftest i nærterreng og er definitivt rekruttvennlige.

I tillegg til klasseseierne var det mye fine resultater, det ble blant annet tredobbelt i D11-12 og dobbeltseier i H13-14 og D15-16, mens Kristoffer Fiane Pedersen tok en sterk fjerdeplass i H17.

Det var også Oppsal-løpere som fikk sin o-løpsdebut onsdag, Trym og Tore Berger Gjelstad (7) fullførte nybegynnerløypa med stil.

Her er resultatene: http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=10314&organisationId=268